Grootste voorraad HOP / RP

CM Staal uit Den Hoorn heeft de grootste voorraad HOP profielen / RP profielen. HOP buisprofielen worden veel gebruikt voor deuren, gevels en ramen. Bekijk hier ons assortiment en ontvang de beste groothandelsprijs op basis van het gewenste aantal, het soort en de bewerking. Wij leveren niet aan particulieren!

Heeft u een vraag over onze HOP profielen? Onze medewerkers helpen u graag verder! Maak gebruik van onze chat voor direct contact of stuur ons een e-mail.

CM Staal levert uit eigen voorraad HOP profielen / RP profielen. Als Nederland’s grootste voorraadhouder bedienen wij een groot deel van deze markt. Wij leveren in Nederland en België. Ons bedrijf is opgericht in 1938. 

HOP profielen, ook wel buis met aanslag genoemd, RP profielen, Jansen profielen, WP profielen of raam -en deurprofielen, worden veel toegepast in interieurbouw, stallenbouw, machinebouw et cetera.

Wij leveren ook de bijbehorende glaslijsten, rubbers en schroefjes. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een “Glaslijst keuzehulp” voor u gemaakt.

Naast het assortiment HOP leveren wij ook het complete groothandelsassortiment overige stalen profielen. Ook rvs en aluminium hebben wij ons assortiment.

In eigen huis kunnen wij zagen, knippen en kanten.

 

TOP
WINKELMAND 0